• Подарете си здравословен сън
   100 дни тестов период
  • За нас

   Началото на Stepin2Nature започва с една романтична история, в потвърждение на тезата, че любовта ще спаси света. Тя ни променя, окрилява, дава ни смелостта и куража да мечтаем, да преоткриваме света, да творим и създаваме чудеса. Вярваме, че любовта ни кара да се чувстваме по-щастливи, по-успешни, да сме здрави и да повярваме в себе си. Любовта провокира човешките възможности и води до развитие и прогрес.

   Живеейки в свят, динамичен и постоянно променящ се, ние имаме нужда да намалим ежедневния стрес и напрежение и да се погрижим за здравето си.

   Приемайки това предизвикателство лично и като своя кауза, един мъж се посвети на идеята да намери начин или средство, за да помогне, да успокои от всекидневния стрес и напрежение, да осигури безгрижен и възстановяващ сън.

   След продължителни проучвания разбра за благотворното въздействие на някои минерали върху цялостното био-физиологично състояние на човешкия организъм, за постигане на оптимален енергиен баланс и забавяне процесите на стареене на клетките.

   Първи стъпки към Природата.

   Така се роди идеята за един уникален Матрак, който да е удобен, релаксиращ и същевременно носещ в себе си неповторимото чувство за уют и комфорт.

   А какво по-хубаво от един зареждащ с енергия, бленуван, изпълнен с мечти сън сред Природата?

   Stepin2Nature - една реализирана приказка, която искаме да споделим с Вас. Нашето желание е да Ви дарим късче надежда, да Ви направим по-щастливи със Stepin2Nature. Матрак създаден с любов.

   Събрахме екип от съмишленици, приятели, колеги, професионалисти, учени и се обединихме в една щастлива фирма,водени от мотото:
   “Нека заедно поканим Природата в нашия дом.”

   А това вече е възможно със Stepin2Nature – не просто матрак, а сбъдната мечта за по-добър сън и по-добър живот.

    

    

   От какво се прави ливада?
   Нима не знаеш?
   Трева – и една пчела, и една мечта.
   Когато пчелата не пристига, Мечтата стига.

 • Подарете си спокоен и здравословен сън
  100 дни тестов период
  Купи сега