• Подарете си здравословен сън
   100 дни тестов период
  • 10 години гаранция

   Вашият нов Stepin2Nature матрак е покрит с 10 годишна гаранция. Тази ограничена гаранция ви дава определени юридически права, но вие може да имате и други права в зависимост от законите на държавата.

   1. ПРОДУКТИ, ОБХВАНАТИ ОТ ТАЗИ ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЯ

   Тази ограничена Гаранция се отнася за матраци, произведени и закупени директно от Степ ин ту Нейчър България ООД или от оторизирани търговци. Матраците са предназначени да се ползват върху твърда основа или легло, което е способно да издържи теглото на матрака и потребителя (и). Тази гаранция не покрива продукта, ако го използвате по начин, несъвместим с този, предназначен по дизайн.

   Тази ограничена гаранция се отнася за първоначалният купувач на всеки матрак. Всички Степ ин ту Нейчър България ООД гаранции, включително всички подразбиращи се гаранции, са валидни само за периода от време, през който матракът е собственост на първоначалният му купувач. "Първоначалният купувач", на този матрак, е първият купувач на матрак от Степ ин ту Нейчър България ООД или упълномощен търговец на дребно. Моля, съхранявайте копие от касовата си бележка, като доказателство за покупка. Всички Степ ин ту Нейчър България ООД ограничени гаранции не могат да се прехвърлят.

   2. ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА СТЕП ИН ТУ НЕЙЧЪР БЪЛГАРИЯ ООД

   Степ ин ту Нейчър България ООД признава гаранция на матрака, когато е продаден в неговата оригинална опаковка, при дефекти в материала и изработката, за период от 10 години, считано от момента, в който матрак е закупен от вас и се използва по предназначение, върху твърда основа или легло, което е структурирано да издържи теглото на матрака и потребителя(и).

   3. КАКВО ПОКРИВА ТАЗИ ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЯ

   Тази ограничена гаранция се отнася за следните дефекти:

   • Хлътване или слягане, по-голямо от 3 сантиметра, при условие, че матрака е ползван с подходяща основа и подматрачна рамка с минимум 5 опорни точки;
   • Всеки физически недостатък на матрака, който се причинява от дефекти в материала (минерал фоум и аква мемори фоум), въпреки нормална употреба и правилна работа;
   • Всеки производствен дефект на цип на калъфа на матрака.

   Тази ограничена гаранция на матрака не покрива следното:

   • Естествена промяна в степента на твърдост и време на възстановяване при продължителна експлоатация, за материали минерал фоум и аква мемори фоум, което не се отразява на качествата на матрака;
   • Предпочитания по отношение удобство и комфорт;
   • Недобросъвестно ползване, не по предназначение (физически натиск, скачане върху него) или увреждане на структурата и / или калъфа на матрака, включително, но не само, изгаряния, порязвания, гладене върху него, заливане с течности или петна от избелители или химични почистващи средства при условие, че дефектът е причинен от такива злоупотреби и щети;
   • Замяна на всички не-дефектни компоненти в системата на Степ ин ту Нейчър България ООД (например, ако закупите матрак с множество компоненти и само един от тях е дефектен, следва ние да заменим само дефектния компонент).
   • Всеки матрак (произведен от Степ ин ту Нейчър България ООД или не), продаван от търговци, които не са оторизирани.

   В случай на дефект, матракът трябва да е грижливо опакован, добросъвестно съхраняван и в прилично санитарно-хигиенно състояние.

   В случай, че няма на разположение идентични материали, поради прекратяване на тяхното производство, Степ ин ту Нейчър България ООД си запазва правото да използва сходни материали, максимално близки като характеристики до първоначално използваните.

   Ако Вашият матрак бъде поправен или заменен, гаранцията не се подновява или удължава.

   4. ВАШИТЕ ОТГОВОРНОСТИ И ГРИЖА ЗА МАТРАКА

   В случай на дефект и за да се възползвате от гаранцията на матрака, трябва да се върне с доказателство за датата на първоначалната покупка. В този случай, разходите за транспорт не са Ваша отговорност. Доказателство на дефект и всякакви претенции трябва да бъдат изпратени на електронна поща, посочена в края на тази ограничена гаранция.

   Заменен или ремонтиран матрак, е обект на същата ограничена гаранция, както на оригиналния матрак. Например, ако се получи заменен или ремонтиран матрак, гаранционния му срок започва от датата на закупуване на оригиналния матрак.

   Вашата грижа за матрака:

   • Препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка, която позволява по-добра вентилация и увеличава комфорта;
   • Проветрявайте редовно помещението, в което е разположен матракът;
   • Не перете матракът и не използвайте почистващи препарати на химична основа или разтворители, защото може да повредите дамаската на калъфа и вътрешната материя;
   • Почиствайте матракът със сух парцал, мека четка или влажна гъба, с минимално количество сапун. Силно навлажняване може да увреди матракът.

   5. ИНСТРУКЦИИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАТРАКА:

   • Внимателно отстранете полиетиленовата опаковка.
   • Поставете матракът върху суха ламелна подматрачна рамка.
   • Оставете матракът да "диша" около 4 часа, преди да сложите чаршафи и завивки. Това ще му позволи да се адаптира и евентуално наличната при опаковане влага да се изпари.


   Производител: Степ ин ту Нейчър България ООД
   Тел: 070020282
   e-mail: office@stepin2nature.com

 • Подарете си спокоен и здравословен сън
  100 дни тестов период
  Купи сега