• Подарете си здравословен сън
   100 дни тестов период
  • Условия за ползване

   Собственост и авторски права

   Собственик на електронния магазин и марка Stepin2Nature.com nature е Степ ин ту Нейчър България ООД, ЕИК 204114319, със седалище и адрес на управление Пловдив. Степ ин ту Нейчър България ООД е производител на първият двулицев, непружинен матрак, в света създаден от полиуретанова пяна , обогатена с минералите: шунгит и смес от  турмалин и зеолит.За първи път в света, се използва вътрешен калъф, разделен на секции, в които се поставят отделните материали. Производството на матрака се извършва по нова технология -  без лепила. Това го прави много подходящ за бебета, деца и хора с алергии. Основен материал в производството на нашите матраци е полиуретановата пяна, обогатена с минералите: шунгит и смес от зеолит и турмалин, която е и 3D профилирана. Чрез комбинацията от тези пяни с различна плътност и твърдост, подреждайки на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост.

   В съдържанието на електронния магазин Stepin2Nature.com, са използвани запазените знаци и марки, снимки от каталозите, текстове и т.н., като правата върху тези материали принадлежат на Степ ин ту Нейчър България ООД. Употребата им с търговска, рекламна или друга цел, чрез публично разпространение, копиране, публикуване в други уебсайтове, създаването на производни материали от съдържанието на електронния магазин, промените в съдържанието, и създаването на вторични материали са нарушения на авторските и сродните им права и се преследват от закона. Потребителите могат да копират материали от електронния магазин единствено за собствена употреба.

   Регистрация

   Електронният магазин Stepin2Nature.com предлага на посетителите да разглеждат и да закупуват продуктите, представени в него. За да пазарувате в електронния магазин Stepin2Nature.com е необходимо да направите регистрация. Чрез нея вие създавате личен профил, в който трябва да въведете име и фамилия, адрес за доставка и плащане, телефон за контакт, e-mail, парола.

   С отбелязване на отметка в полето "Съгласен съм с Условията за ползване" клиентът декларира, че е запознат с настоящите Условия за ползване и ги приема изцяло.

   Stepin2Nature.com си запазва правото да променя тези Условия. Актуалните условия в момента, в който е направена поръчка от потребител, са договорените условия за конкретната поръчка.

   Условия за поръчка

   Всички поръчки се изпращат посредством уебсайта. Не приемаме поръчки по телефон, електронна поща или факс. За да поръчате продукт от уебсайта, трябва да го добавите във Вашата поръчка посредством кликване на бутона Добави. Можете да проверите съдържанието на поръчката чрез кликване върху бутона Mоята кошница. За да продължите да пазарувате, кликнете върху линка Обратно към пазаруване. Когато сте завършили разглеждането на продуктите и желаете да завършите с поръчката, кликнете отново на иконката и след това на бутона Завърши поръчката. Накрая Вие трябва да въведете, проверите и потвърдите името на получателя и адреса за доставка. След като проверите всички детайли на Вашата поръчка, като стоки, размери, количество, цена и данните за получателя, кликнете на бутона Поръчай. След финализиране на поръчката, ще Ви изпратим имейл за потвърждение на електронната Ви поща, предоставена при регистрация. Препоръчваме да проверите, пазите и/или отпечатате този имейл. Ако желаете да откажете дадена поръчка, моля, свържете се с нас чрез електронния адрес посочен на сайта. Откази от потъчки по телефона не се приемат.

   В случай, че поръчана от Вас стоки не е в наличност, ще Ви уведомим във възможно най-кратък срок и поръчката ще бъде анулирана. Ние ще Ви уведомим чрез имейл за всяка промяна в поръчката Ви.

   Стремим се да Ви доставим богата и актуална информация за продуктите, които Ви предлагаме в уебсайта. Запазваме си правото да правим промени по предоставената за всеки продукт информация без предварително известие. Също така се стараем да Ви предоставим възможно най-точни снимки на продуктите. Въпреки това, в отделни случаи може да се наблюдават леки несъответствия в материята и цветовете на стоките, за което ние не носим отговорност.

   Цени и условия на доставка

   Всички цени в уебсайта са в български лева, с включен ДДС.

   Ние си запазваме правото да променяме обявените цени. При всички случаи цената, обявена в момента на поръчката, е цената, която се очаква да заплатите.

   Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

   Поръчаният от клиента продукт се доставя до 10 / десет / работни дни при поръчка на стандартен размер и модел продукт и 15 / петнадесет / работни дни при поръчка на нестандартен модел продукт /с размери, различни от стандартно посочените варианти или с други характеристики извън стандартните за съответния модел/, на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка.
   Заплащането на дължимата цена на стоката става или по банков път или с наложен платеж при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока .
   Забележка: Фирмата осигуява транспорт до заявеният от Вас адрес, но не се ангажира с пренасяне на стоката.

   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

   ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

   Клиент, поръчал стока on-line от сайта ни, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:

   • aко доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента, съобразно зададените от него параметри и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. Несъответствия, извън онези, посочени в on-line заявката не са основание за връщане на стоката.
   • ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;
   • ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на оферираната цена в сайта ни, към момента на осъществяване на on-line заявката. Ние си  запазваме  правото, да променяе по всяко едно време цените на предлаганите в сайта продукти.
   • ако не е спазен срока, обявен за доставка;

   Гаранции

   Пазаруването онлайн се регулира от Закона за електронна търговия. Правата на клиентите на всеки онлайн магазин се определят от Закона за защита на потребителите. Съгласно това имате право да се откажете и да върнете поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката, при ненарушаване целостта на опаковката.

   Степ ин ту Нейчър България ООД Ви предоставя 100 дни, за да спите и да настроите своя комфорт с нашият матрак и в случай, че не Ви допадне, може да ни го върнете обратно абсолютно безплатно.

   На всяка стока е указан срока на гаранцията. При проблеми, моля, обръщайте се към нас, на посочените е-мейл и телефони в сайта.

   Рекламации

   Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да направи рекламация при следните случаи: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, цвят, цена или с обявената търговска марка. Моля, имайте предвид, че това е възможно само в случай, че те не са използвани, не е увредена целостта на опаковката и е запазен търговския вид, в който е получена, съгласно условията по чл.55 от ЗЗП. Транспротните разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента.

   Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

   За случаите на отказ за получаване на стоката се съставя протокол в момента на доставката. Ако клиентът откаже подписването на протокола, се приема, че отказът му за получаване на стоката е неоснователен и той дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

   След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира и да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена съобразно установените в гаранционната карта правила.

   При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: фактура и/или касова бележка, протокол и други документи (снимки), установяващи несъответствието на стоката с договореното.

   Защита на личните данни

   Степ ин ту Нейчър България ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни. Stepin2Nature.com събира и обработва личните Ви данни, спазвайки всички законови норми на българското и европейското законодателство. Това са: предоставените от Вас данни и генерираната автоматично информация при Ваше посещение или поръчка в сайта. Вашите лични данни ще бъдат използвани само за следните цели: обработване на поръчки и всички свързани с тях операции; изпращане на електронни бюлетини за настоящи и бъдещи промоции; вътрешнофирмени статистически цели; подобряване на уебсайта, оптимизиране на обслужването. Имате право да поискате от нас да изтрием и заличим Вашите лични данни. Това обаче би довело до прекратяване на Вашата регистрация в уебсайта и би направило невъзможно разглеждане на пълното му съдържание и пазаруването.

   Приемайки тези условия, Вие декларирате, че ни предоставяте Вашите лични данни доброволно и сте съгласни с нашата политика за лични данни. Stepin2Nature.com не може да бъде подвеждана под отговорност за възникналите грешки вследствие на небрежността на потребителя относно сигурността и поверителността на акаунта и паролата си.

   При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес в страница Контакти на уеб сайта.

   Всички спорове между страните във връзка с изпълнението и/или тълкуването на настоящите условия следва да се решават чрез преговори между тях в дух на сътрудничество и добра воля, а ако преговорите се окажат безрезултатни – по съдебен ред, според действащото законодателство в Република България.

 • Подарете си спокоен и здравословен сън
  100 дни тестов период
  Купи сега