• Подарете си здравословен сън
   100 дни тестов период
  • TUV Rheinhald - тест за издръжливост

   Кои са TÜV Rheinland:

   Хора и компании от целия свят се доверяват на TÜV Rheinland Group от 1872г. насам.

 Те използват нови идеи, опит и разполагат с глобална мрежа, и така дават своя принос за по-нататъшното развитие на производството, услугите и системите, за да бъдат те по-конкурентоспособни. По този начин те работят в дългосрочен план за бъдеще, в което да са удовлетворени нуждите, както на хората, така и на околната среда. Консултиране, разработване, съдействие, контрол и сертификация – това са услугите, които ежедневно насърчават техните клиенти.

   Върховете на триъгълника символизират взаимодействието между човека, технологиите и околната среда, докато вълната символизира техническия контрол. В продължение на години логото инспирира доверие и е признато по целия свят, като символ на качество и безопасност, проверени от една независима и неутрална организация.

   TÜV Rheinland. Прецизно и точно. Две думи, които напълно определят нашия ангажимент по отношение на услугата, която предоставяме: каквото и да правим, ние го правим прецизно и точно и както трябва. Това означава, че TÜV Rheinland Group е подходящия партньор за своите клиенти във всяко едно отношение.

   Като независима, безпристрастна и професионална организация, ние сме поели ангажимента да работим в бъдеще в посока за задоволяване нуждите, както на хората, така и на околната среда в дългосрочен план. В условията на постоянно променящите се пазари, нашата основна цел се фокусира върху обслужването на клиентите, постигането на успехи и непрекъснатото повишаване на нашия принос в интерес на нашите клиенти, партньори и служители.

   Затова, ние от Степ ин то Нейчър България ООД се доверихме на TÜV Rheinland.

 • Подарете си спокоен и здравословен сън
  100 дни тестов период
  Купи сега