• Подарете си здравословен сън
   100 дни тестов период
  • Осемте лица на Stepin2Nature

   Възможно ли е един Матрак да бъде универсален и подходящ за всеки?

   Възможно ли е един, единствен продукт, да съчетава всички онези качества и характеристики, които да отговарят на изисквания и на най-взискателният клиент?

   Възможно ли е един Матрак, да осигури защитена и здравословна среда за сън?

   Ние, от Stepin2Nature, отговаряме с ДА на тези въпроси.

   След дългогодишни творчески търсения, анализи, след многократно допитване до вас – Клиентите, в отговор на вашите нужди, ние създадохме един универсален матрак. Уникалността на матрака Stepin2Nature се дължи на няколко съществени компонента, които го отличават от всичко познато на пазара и го превръщат в разпознаваем, оригинален и търсен продукт.

   Матрак Stepin2Nature
   За първи път, ние разработихме и използвахме за направата на матрак пяни, обогатени с минерали, доказали ползите си за човека - зеолит, шунгит и турмалин. Донесохме късче природа в домът ви. Така отговорихме на нарастващата потребност на все повече хора за ествествен и природосъобразен начин на живот. Всичко това стана по естествен начин, тъй като следвахме нашата собствена философия за живот и етика в отношенията с потребителя. Но, освен иновативните решения при направата на матрака и стремежа ни, да ви осигурим наистина здравословна среда за сън, ние сме щастливи, че можем да ви направим и творци.

   Ползи от минералите в матрака Stepin2Nature

   И това е основната нещо, което ни прави различни – творческият елемент!

   Ние направихме възможно, вие да моделирате, пренареждате, и в крайна сметка, да
   създадете вашият собствен матрак, съобразявайки се единствено и само с вашите желания, нужди и изисквания за комфорт. Проектирахме и разработихме вътрешният калъф с няколко индивидуални отделения, така че, да можете да подредите сами пластовете, от които е направен матрака, докато постигнете индивидуалният за вас комфорт. Поискахме, да ви направим съпричастни в този процес, да бъдете творци и да се забавлявате. Вие можете, да разменяте местата на всеки един от пластовете, да пробвате ефекта, докато постигнете “вашето” усещане за удобство. Чрез различните комбинации, които ви предоставяме, можете да опитате 8 на брой варианта, тъй като всяко различно пренареждане, води до различни усещания за твърдост и анатомичност. Така, купувайки Stepin2Nature, действително вие получавате 8 различни матрака. В зависимост от начина, по който подредите пластовете, можете да се наслаждавате на различен комфорт, според вашите потребности и нагласа. Уверени сме, че наличието на такава опция ще ви направи по-спокойни при избора и същевременно ще ви донесе удовлетвореност от възможността да станете автор на собствения си матрак :)

   Ние знаем, че изборът на матрак е изключително труден и от огромна важност, тъй като здравето е приоритет за всеки. И понеже е невъзможно, да усетите комфорта на матрака, тествайки го за минути в някой магазин, ние ви даваме още нещо - 100 дни тест период.

   Радвайте се, забавлявайте се и спете спокойно!

   Бъдете здрави!

 • Подарете си спокоен и здравословен сън
  100 дни тестов период
  Купи сега